استارت آپ و کارآفرینی
استارتاپها قابلیت بسیار بالایی برای دستیابی به پیشرفت و موفقیت دارند، اما اگر مسیر را به درستی طی نکنند ممکن است با شکست مواجه شوند. درصد بالای شکست استارتاپها به دلیل ایده بد نیست، بلکه بیشتر در شیوه اجرا، جذب سرمایه و بکارگیری درست نیروی انسانی است و چون مدیران آنها تجربه کافی ندارند، زمانی پی به اشکال کار میبرند که دیر شده است. مشاوره استارتاپ میتواند کسبوکارهای نوپا را از گردنههای پر پیچ و خم عبور داده و به ساحل امن موفقیت نزدیک کند.
مشاوره استارتاپ به این مفهوم است که از تجربه افراد متخصص و دارای سابقه کاری در حوزه مورد نیاز خودتان کمک بگیرید تا اشتباهات استارتاپهای قبلی را تکرار نکنید و از ریسک تصمیمگیریها بکاهید. ضرب المثل اصیل ایرانی «آزموده را آزمودن خطا است» به درستی بیش از هر چیزی به لزوم مشاوره و کمک گرفتن از افراد دارای صلاحیت تاکید دارد.
استارتاپها معمولا از ناحیه ضعف دانش و تجربه آسیب میبینند و دلیل عمده آن هم این است که بیش از اندازه روی ایده و اجرای آن تمرکز میکنند و توجه به نکات اساسی دیگری که برای موفقیت کسبوکار لازم است را فراموش میکنند. حضور مشاور در حوزههای مختلف که از بیرون به کسبوکارها نگاه میکنند، کمک میکند به مسائل و مشکلات از زاویه جدیدی پرداخته شود. این جامع نگری و نگاه تخصصی برای ادامه حیات هر کسبوکار به ویژه استارتاپهای که شتاب بالایی دارند، یک امر ضروری است.
ایده هر چند که ناب و تازه باشد، باید پردازش یابد. اگر مشکلی از مردم و جامعه هدف رفع نشود قطعا خریدار نداشته و به مرحله درآمدزایی نمیرسد. انجام تحقیق و پژوهش برای نیاز سنجی بازار یک امر ضروری است و در کنار آن حضور افراد باتجربه کمک میکند، ایده از حالت خام خارج شده و شکل عملیاتی قابل قبولی به خود بگیرد. کار مشاوران باتجربه دقیقا همین است که کمک کنند ایده شما کاربردی و درآمدزا شود.
پرینت